La pel·lícula catalano-italiana “El meu germà persegueix dinosaures”, aquest vespre a la Sala Mozart

el meu germà persegueix dinosaures

El Cicle Gaudí projecta aquest vespre a la Sala Mozart l’òpera prima d’Stefano Cipani “El meu germà persegueix dinosaures”. Una comèdia per a tots els públics que explica la història d’en Jack, un jove adolescent que té un germà amb Síndrome de Down. Està basada en el llibre autobiogràfic de Giacomo Mazzariol, que s’ha portat a la gran pantalla gràcies a aquesta producció catalano-italiana, participada per TV3, que es va estrenar aquest estiu passat, en plena pandèmia.

La pel·lícula arrenca quan en Jack, el protagonista, té cinc anys. Desitja amb totes les seves forces un fermà petit per jugar, i el seu somni es fa realitat. Els pares li anuncien que esperen al Giovanni, un germanet que serà especial. Creu que això significa que serà un “superheroi”, però amb el pas del temps veurà que això no es així i se sentirà defraudat.

En Jack haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

El meu germà persegueix dinosaures es podrà veure aquest vespre a la Sala Mozart. La projecció es farà a les 20h i el preu de l’entrada és de 4,50 euros. Els titulars del Carnet Jove i del Club Vanguardia tenen descomptes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat