L’Ajuntament subvencionarà projectes de desenvolupament empresarial amb 38.000 euros

Tres línies de subvencions per a les empreses de Calella que vulguin avançar en el seu negoci. Respecte l’any anterior, l’Ajuntament ha incrementat el 27% la partida destinada al programa de desenvolupament del teixit econòmic local fins els 38.000 euros, i ja es poden presentar les sol·licituds via telemàtica. El termini finalitza el 31 d’agost al migdia. Us expliquem els requisits i objectius de cadascuna d’elles, i la partida que s’hi destina.

El programa de subvencions per al desenvolupament empresarial de Calella del 2024 consta de tres línies i s’hi poden acollir empreses de persones físiques o jurídiques amb centre de treball a la ciutat.

Projectes de millora, rehabilitació, adequació, ampliació, manteniment o conservació de locals comercials buits o amb activitat. S’hi destina una partida global de 20.000 euros, que poden arribar a beneficiar un total de 28 sol·licituds. L’import màxim que s’atorgarà a cadascuna d’elles és de 700 euros.

Projectes d’innovació que tinguin relació amb la transformació digital, la dinamització empresarial, el manteniment i desenvolupament del talent, la internacionalització, la sostenibilitat energètica i ambiental, i la millora del producte o servei. S’hi destina una partida global de 15.000 euros, que poden arribar a beneficiar un total de 21 sol·licituds. L’import màxima que s’atorgarà a cadascuna d’elles és de 700 euros.

Projectes de creació de nous llocs de treball. Aquesta línia de subvencions està vinculada al programa per al foment de l’ocupació local, dotada amb un pressupost de 3.000 euros. Segons les bases de la convocatòria, les contractacions hauran de ser indefinides a jornada completa o parcial i que comportin l’increment efectiu de la plantilla mitjana de treballadors en alta de l’empresa.

La data límit de presentació de les sol·licituds és el 31 d’agost del 2024. S’ha de fer telemàticament a través del portal web municipal. Tota la informació està disponible en aquest enllaç.

L’Ajuntament informa que des del 2013 s’han concedit més de 369.000 euros en ajuts per al desenvolupament empresarial. S’han atès 693 sol·licituds.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *