L’associació de comerciants preocupada per la instal·lació del nou supermercat

Josep Maria Gallart, president de l'associació Calella Centre Comercial

El president de l’associació de comerciants de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, es mostra preocupat per la construcció del nou supermercat a l’actual aparcament l’hospital 2. Després del ple de dilluns, on es va aprovar la modificació de Pla d’Ordenació Urbanística (POUM), que permetrà la construcció d’un nou supermercat, l’associació de comerciants de Calella ja ha manifestat el seu rebuig.

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, el president de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, s’ha mostrat preocupat per la recent aprovació de la modificació del POUM i ha assegurat que el petit comerç es veurà afectat davant la construcció d’aquesta nova superfície comercial.

El que volem expressar una mica és la preocupació que pot suposar la instal·lació d’una superfície d’aquestes. (…) Aquestes superfícies afecten molt amb les seves descàrregues i ofertes agressives per la captació de clients. A vegades venen a pèrdua o a cost, per captar a la clientela perquè vagin a la superfície d’alimentació, però aquestes descàrregues o ofertes agressives a qui acaben afectant és a comerços com papereries, ferreteries, jogueteries… inclús podríem dir botigues de roba. Per tant sempre ens pot generar preocupació un tipus de superfície així. Es pot generar en segons quin tipus d’establiment més que en d’altres, una competència que pot fer perillar alguns negocis.

Per contra, des de l’associació de comerciants de Calella també són conscients que l’Ajuntament ha donat aquest pas endavant per salvaguardar les 144 places d’aparcament.

Clar per part de l’Ajuntament, aquesta modificació també l’han fet per salvaguardar una sèrie de coses que sí que s’haguessin perdut, com el pàrquing i tot això, doncs hagués suposat una problemàtica pel poble. Al final, jo crec que humilment estem una mica preocupats i al mateix temps una mica resignats perquè es faci aquesta superfície.

Per ara, l’associació de comerciants de Calella Centre Comercial no té pensat fer cap mena d’acció de protesta, més enllà de manifestar públicament el seu rebuig envers aquest tipus de superfícies comercials.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Definitivament la Alcaldessa Candini,Psc i Cs Volen arruinar amb els comerços de Calella.Quina cara que tenen.Lis Importa una Merda que els Petits Autònoms,que pagam impostos cada any i les seves familias, treballadors, i proveedors hagin de patir mes per poder vendre els seus Productes, amb una competencia Molt Agresiva i Salvatge que no aportan cap valor de Economia Circular al territori i Proveedors d’aqui.Associació de comerciants de Calella “Desperteu i Protesteu”..Que volen aconseguir tancar els vostres Comerços..Despres serà massa Tard.Un Poble sense botigas de proximitat que donen millor servei,es un Poble Mort..Calella ja esta Saturada de Hipermercats,,I Ara nomes falta que devant el Tenatori i l’hospital que es necesita tranquilitat i calma, Posin un Aldi i Aprofitar-se de la gent que va l’hospital.+ Problemas de Mobilitat a la NII.+Contaminació i Sorolls. Gestvia podria comprar els terrenys envers de tenir de pagar els 3000€ mensuals i Garantir totes les Plaçes de Estacionament i posar en valor de les Ruines Romanas.Comerciants de Calella Desperteu i Protesteu..El vostre futur i feina esta en Perill.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *