L’ATSOC escull una nova junta directiva i reforça el seu perfil artístic

Canvis en la direcció de l’ATSOC (l’Associació de Teatre Solidari de Calella), que pren un caire més artístic amb la voluntat d’incrementar l’activitat teatral. S’incorpora una àrea específica de formació dins l’estructura organitzativa de l’entitat, afegint-se a l’artística, la de gestió i l’associativa. La presidència l’assumeix Josep Grima, que pren el relleu de Jordi Coll que passa a ser el responsable de tresoreria. En declaracions a l’Info Migdia, Grima ha explicat que en les pròximes setmanes, i després de posar-ho en consideració de l’associat, es farà públic el musical que es representarà el pròxim Nadal.

La voluntat de la junta directiva és que l’associat també presenti les seves propostes per al musical solidari que estrenaran amb motiu de les festes de Nadal. Josep Grima assegura que el muntatge sorprendrà i, novament, organitzaran càstings oberts per a l’equip artístic.

En poques setmanes començarem a fer crides per càstings però abans presentarem als socis quina és la nostra idea de projecte, i donar-los l’oportunitat que expliquin les seves idees. Estarem encantats d’escoltar-les i hi posarem tots els esforços per desenvolupar-les (…) De ben segur que no deixaran de sorprendre a ningú.

Josep Grima explica que la nova junta directiva es fa seva la filosofia del desaparegut Ramon de Calasanz d’obrir l’ATSOC a tothom que sent la crida pel teatre.

D’igual manera, continuaran estrenyent vincles i fent xarxa amb d’altres entitats. Per exemple, amb Joventut Artística o col·laborant en la celebració del Carnestoltes, aquest cap de setmana.

Ara col·laborarem amb el carnaval de Calella i amb el pregó del Carnestoltes, ho farem amb vestuari de Joventut Artística. Això és el que volem dir quan diem que som una associació viva. També pel ‘Jekyll’ ens van cedir el vestuari, Volem que el teatre sigui el fet cultural estrella a Calella, i portar-lo arreu.

A la junta directiva encapçalada per Josep Grima, votada per la totalitat dels socis que van assistir a l’assemblea general, hi ha també Laura Janer -vicepresidenta-, Jordi Coll -tresorer-, Santi Basart -secretari- i Eva Diago -vicesecretaria-. Com a vocals hi ha Laia Ferrer, Joan Bachs, Lídia Pidemunt, Carles Narcís, Geni Marré, Sara Ortiz i Gerard Torruella.

A nivell organitzatiu, l’ATSOC s’estructurarà en quatre grans àrees de treball: artística, gestió, associativa i formativa. Aquesta última, aclareix, no té la pretensió d’actuar com a escola de teatre.

El que la gent vol és fer teatre però per això se’ls ha de donar eines. No som una empresa ni tampoc volem fer una escola de teatre, que ja n’hi ha i de molt bones; però sí hem de donar eines als socis perquè desenvolupin els projectes que tirem endavant. Dins del nostre àmbit de treball.

Josep Grima ha confirmat la celebració de la revetlla d’estiu al Passeig Manuel Puigvert.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *