L’oposició sol·licita informació sobre el projecte d’ampliació de l’Hospital Sant Jaume

Imatge d'arxiu

D’ell en va parlar l’alcaldessa Candini en una entrevista a Ràdio Calella TV, en què denunciava que l’aplicació de l’article 155 havia truncat el desenvolupament d’un projecte per adequar l’equipament sanitari a les necessitats actuals de la població. Va assegurar que l’aleshores conseller de Salut, Toni Comín, li havia confirmat que vindria a Calella per presentar-lo, i que fins i tot s’havia planificat la inversió en un període de com a mínim 5 anys.

“L’alcaldessa va manifestar a Ràdio Calella TV que la presentació del projecte de l’Hospital Sant Jaume estava prevista pel mes de novembre i que l’aplicació de l’article 155 de la Constitució havia endarrerit la seva presentació pública. Volem saber si realment el projecte estava tan avançat com això i, si fos així, si els grups municipals podem tenir-hi accés per conèixer-lo”, va manifestar Tejada.

Candini li va respondre repetint el que havia fet públic setmanes enrere: “Les vigílies del 25 d’octubre vaig parlar amb el conseller Comín, que va dir-me que estava preparat per venir i explicar, fins i tot amb plànols -jo no els vaig veure-, per fer-ne una presentació”.

Durant la seva intervenció en el torn de precs i preguntes, Tejada va recordar que l’exconseller Comín va reconèixer en la seva primera i última visita a l’Hospital de Calella que el centre pateix un dèficit de recursos històric i que no hi havia, llavors, aquell 19 de març de 2017, projectes concrets per redreçar la situació.

El PP va afegir-se després a la petició d’ICV-EUiA.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *