Malgrat de Mar cancel·la la Festa Major de Sant Roc 2020

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha reculat en la decisió de tirar endavant la seva Festa Major. L’alcalde Joan Mercader ha dit a Ona Malgrat que des d’un primer moment s’ha treballat conjuntament amb les entitats per fer una Festa Major de Sant Roc diferent i adaptada a les circumstàncies, eliminant els grans esdeveniments i la fira d’atraccions, però que la tendència a l’alça de la pandèmia desaconsella la celebració d’esdeveniments que puguin mobilitzar molta gent.

Finalment però, la tendència a l’alça de casos de coronavirus a l’àrea metropolitana de Barcelona i a la regió sanitària de Girona, desaconsellen realitzar esdeveniments amb molta participació i mobilització de la gent. Son declaracions de l’alcalde Joan Mercader a l’emissora municipal de Malgrat de Mar.

Des del govern municipal tenim la responsabilitat d’assegurar i garantir la salut. Les darreres restriccions i declaracions per part de la Generalitat de Catalunya i l’evolució dels brots dels darrers dies, tant a l’àrea metropolitana de Barcelona com de la regió sanitària de Girona i la seva tendència, desaconsellen totalment la celebració amb una gran participació i mobilització de la gent.

La Festa Major de Sant Roc es celebra el 16 d’agost. La decisió de cancel·lar-la s’ha comunicat aquest dilluns en una roda de premsa on han assistit l’alcalde Joan Mercader i Lurdes Borrell, regidora de cultura.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *