Nova oportunitat per veure el concert “A ritme de vals” del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia continuen portant de gira el concert de Nadal “A ritme de vals” per arreu de Catalunya. En total, faran deu actuacions i la d’aquest cap de setmana a Barcelona es presenta de forma especial. Per això, i valorant que alguns calellencs i calellenques no van poder assistir a la sessió que es va fer per Sant Esteve a la Sala Mozart, l’associació ha preparat un desplaçament en autocar a un preu molt interessant. Per només 25 euros. El director de la formació musical ha avançat que serà diferent al que es va poder veure a Calella.

Albert Deprius, de l’associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, ha explicat que l’espectacle que es farà diumenge al Casino l’Aliança de Poblenou comptarà amb l’actuació del Petit Ballet de Barcelona.

Oferim el pack d’entrada i autocar i per la gent de Calella o rodalies que s’hi vulgui afegir. Tindran la possibilitat de veure el concert, que serà una mica diferent perquè hi afegirem un apunt de ballet en les peces de valsos i polques.

El concert de valsos i polques es farà aquest dissabte 15 de gener (19.30h), amb sortida des de l’aparcament del carrer Sant Josep a les 18h. El pack de 25 euros inclou el desplaçament d’anada i tornada i l’entrada a l’espectacle. Per a reserves, cal contactar amb l’associació per correu electrònic (corchc@hotmail.com) o enviant un missatge de whatsapp al número 690 872 715.

“A ritme de vals” tanca la programació de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, que aquest 2021 va celebrar el seu desè aniversari. Deprius assegura que ha sigut una edició exitosa perquè s’ha pogut tirar endavant malgrat la situació de complexitat i perquè ha rebut molt bones crítiques.

Artísticament estem molt contents perquè hem tingut bona resposta del públic, a Calella sempre. I en els concerts que hem fet fora, que no han sigut pocs, hem rebut molt bones crítiques. I el millor és que en els últims que hem fet de valsos i polques, a la majoria de llocs, tant bon punt hem acabat se’ns ha dit: “Demà et truco per reservar la data de l’any que ve”.

L’associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia ha començat a treballar en la pròxima edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella que s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Calella i que esperen presentar a finals del mes de febrer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *