Quines afectacions a la mobilitat hi haurà per l’IRONMAN?

ironman carrer web

L’Ajuntament de Calella ha informat dels carrers i els aparcaments que quedaran afectats pel pas dels triatletes de l’IRONMAN que es disputa aquest diumenge 3 d’octubre. Alguns, estríctament les hores de competició i d’altres també els dies previs i posteriors, sobretot allà on s’instal·la la logística de la prova i on hi ha el material que utilitzen els esportistes. S’han començat a difondre dos plànols en què s’indica com quedarà la mobilitat a Calella.

Durant el dia de la prova, no es podrà circular pels carrers Jovara, Ànselm Clavé, Rierany dels Frares i Riera Capaspre; en horaris que van de les sis del matí a mitjanit, en funció del tram. El carrer Sant Jaume –carretera N-II– quedarà tallada al trànsit de la Riera Capaspre direcció a Barcelona de les set del matí fins a dos quarts de set del vespre. Com a alternativa, es permetrà el doble sentit als carrers Valldenguli i Vallderoure; mentre que la parada de taxis de l’estació es traslladarà al carrer Bruguera, a la confluència dels carrers Indústria i Amadeu. L’accés a la benzinera es podrà fer per Vallderoure.

També hi haurà guals afectats a la Riera Capaspre, carrer Jovara i Anselm Clavé.

Pel que fa a la mobilitat a peu, la Policia Local habilitarà diferents punts de control on es podrà creuar al llarg del carrer Jovara, Anselm Clavé i Riera Capaspre. Els passos soterranis de Creus, Àngel Guimerà, del Mar i Valldenguli funcionaran com normalment. El pas a nivell entre Ànimes i Sant Pere estarà habilitat només per a persones amb mobilitat reduïda.

IRONMAN PLÀNOL 1 MOBILITAT

Quant a l’aparcament públic, la Gavina i el de Renfe no estaran operatius fins el dimecres 6 d’octubre. Ni el dia de la prova ni els posteriors es podrà deixar el cotxe al camí de la platja, al Passeig de Les Roques, al camí de la platja, a la zona de la Roca Grossa i als carrers Valldenguli i Santiago Russinyol. Hi haurà altres espais afectats que també han quedat indicats al plànol que ha preparat l’Ajuntament de Calella.

IRONMAN PLÀNOL 2 ESTACIONAMENT

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *