S’instal·len tendals per fer ombra al Parc de les Veles

L’Ajuntament de Calella ha instal·lat uns tendals al Parc de les Veles un any més tard de la posada en funcionament de l’àrea de joc infantil i després que Costes els hagi donat l’autorització pertinent. Es tracta d’una zona d’ombra al lateral de les fonts per la qual s’ha triat una estètica que conjunta amb el disseny de l’espai. La millora arriba després de múltiples demandes per part de diversos usuaris.

El tinent d’Alcaldia de Serveis de ciutat, Albert Torrent, ha lamentat la demora que ha patit l’obra per a una instal·lació tan simple. Ha recordat que en tractar-se d’una zona d’influència directa amb la Demarcació de Costes, han hagut de sol·licitar múltiples permisos.

El parc de les veles l’any passat va ser el primer estiu que va funcionar. Els usuaris ens va fer arribar algunes queixes sobre que els nens s’ho passaven molt bé, però que els acompanyants quedaven torrats al sol. Com és zona d’influència maritimoterrestre hem hagut de demanar permisos a costes i per això s’ha demorat més dels que ens hagués agradat.

Aquesta no és l’única millora que hi ha prevista per aquesta zona lúdica, ja que aviat el paviment que voreja la zona de les fonts interactives se substituirà per un que dreni millor, d’aquesta manera es garantirà una bona evacuació de l’aigua.

En ser tot de sorra al voltant de la font, entra molta sorra, s’embossa i cal fer un manteniment diari. Per això tenim present fer el paviment més gran i totalment absorbent a l’aigua a veure si així milloraven el drenatge. Però ho farem més endavant.

El parc, inaugurat el setembre del 2019, consta d’una zona de joc infantil d’ambientació marinera i d’un altre amb aparells de gimnàs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *