Torna la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb la col·laboració de Pep Sala

pebrotscancer

A partir de demà i durant tot el cap de setmana més de 600 supermercats Condis tornaran a acollir la campanya solidària “Posem-li Pebrots al Càncer”. Els voluntaris d’Oncolliga Calella seran als establiments Condis de l’Alt Maresme amb alumnes voluntaris del Freta i l’Escola Pia. Com cada any, durant els dos dies, es posaran a la venda més de 66.000 bosses amb pebrots solidaris, un de verd i un de vermell a un preu simbòlic d’1,5 euros. Totes les aportacions es destinaran íntegrament a projecte de suport i atenció als pacients oncològics i als seus familiars. Enguany i com a novetat, el músic i membre del grup SAU, Pep Sala ha apadrinat la iniciativa composant una cançó per la jornada benèfica.

L’artista català ha escrit el que serà l’himne de la campanya juntament amb Salva Aumedes. L’objectiu és traslladar un missatge de valentia i esperança per a tots aquells que han patit o estan patint la malaltia. Teresa Artigues membre d’Oncolliga Calella ha explicat que és un gran gest que honra a l’artista.

Aquest any també hem tingut la col·laboració d’en Pep Sala de Sau, ens ha fet una cançó relacionada amb els pebrots justament. Ho ha fet conjuntament amb Salva Aumedes qui també ha passat un càncer i són molts conscients tots de la importància de recaptar fons per aquesta causa.

Des d’Oncolliga Calella es desplaçaran als supermercats Condis de Poblenou, Malgrat de Mar, Canet de Mar i Arenys de Mar. Ho faran enguany amb alumnes de l’Escola Pia i Freta que han decidit participar-hi com a voluntaris. Maria Pera ha explicat que aquesta ha estat l’alternativa per no exposar a les voluntàries d’Oncolliga de més risc.

Aquest any col·laboren alumnes de l’Escola Pia i el Freta. Ells faran de voluntaris. Els hi vam demanar per la por de la pandèmia, érem quasi tots de risc i necessitàvem que els joves ens donessin un cop de mà. I vindran a fer torns de dues hores en els supermercats de per aquí al voltant.

La recaptació íntegra de la venda dels pebrots solidaris es destinarà als programes d’atenció i suport a pacients oncològics i les seves famílies que porten a terme les associacions de pacients.

Amb les etiquetes #posemlipebrotsalcancer i #pebrotssolidaris , Artigues i Pera han convidat a tothom a penjar fotografies amb els seus pebrots solidaris i donar veu a la iniciativa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat