Treball, Afers Socials i Famílies: “Desmentim que es produís cap batalla campal, ni que cap jove migrat intervingués en cap baralla amb els veïns”

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies explica en un comunicat que la DGAIA estava traslladant dissabte tres nois del centre d’emergència de Calella “que havien protagonitzat algun episodi d’incivisme”, quan un grup de veïns es va concentrar per “llençar crits en contra dels joves i de la presència del centre”. El Departament recalca que cap menor migrant va intervenir en cap baralla amb els veïns.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies desmenteix que dissabte es produís cap “batalla campal” a les portes de l’Hotel Marisol on s’allotgen els menors migrants sols sota tutela de la DGAIA, ni que cap dels joves migrants intervingués en cap baralla amb els veïns.

Així ho alerta en un comunicat on explica que dissabte a la tarda la DGAIA estava fent un trasllat de tres joves a altres centres del territori després que protagonitzessin “algun episodi d’incivisme”. Un d’ells va requerir d’atenció mèdica, i és en aquell moment que es va activar el Servei d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra “per ajudar a fer la contenció del jove” diu el comunicat. De fet, va caldre una segona ambulància perquè la primera no era medicalitzada.

El Departament explica que, mentre això passava, un grup de veïns es va concentrar a les portes del centre per “llençar crits en contra dels joves i de la presència del centre”. I remarca que “cap jove migrat sol que viu al centre d’emergència de Calella intervingués en cap baralla amb els veïns de la localitat”.

El Departament assegura que està en contacte permanent amb l’Ajuntament de Calella per resoldre i buscar solucions que contribueixin a no estimgatitzar els menors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *