[Vídeo] [Auditori] El doctor Pere Puig i els Amics del Parc Dalmau reben el Premi Ciutat de Calella 2019

El premi s’ha lliurat en una gala emotiva al Teatre Orfeó Calellenc, que ha comptat amb la participació de l’Associació de Teatre Solidari de Calella, la violinista Núria Grima i els vídeos de Ràdio Calella TV. La gala s’ha transmès en directe pel 107.9 FM i en vídeo pel canal de Facebook de l’emissora.

El doctor Pere Puig, creador i cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama, ha volgut agrair a la ciutadania haver-li concedit el Premi Ciutat de Calella en categoria individual precisament en el moment en què és a punt de tancar la seva vida professional.

Han estat molts els companys amb els que he treballat al llarg d’aquests anys i els vull donar les gràcies perquè vetllen perquè tot surti bé”.

Puig també s’ha mostrat preocupat per l’estat actual de l’Hospital Comarcal Sant Jaume.

“L’ Hospital de Calella mereix una renovació a fons. Podem estar orgullosos dels professionals que hi treballen perquè fan minvar amb esforç les seves deficiències. Cal tenir un hospital comarcal digne. Aquest hospital és casa meva i m’agradaria que prosperés”.

En la categoria individual estaven també nominades Adela Castellà, presidenta de l’Associació de Pubillatge de Calella i l’actriu Txell Botey, cofundadora de la companyia Teatre al Detall. En categoria d’entitats, el Premi Ciutat de Calella ha estat pels Amics del Parc Dalmau. El seu president, Fancesc Clarà, ha destacat la feina de tots els voluntaris.

“Vull agrair a la gent que ens ha votat i als socis i voluntaris que sense ells no seríem res. A treballar amb més forces i a fer del Parc Dalmau un dels orgulls de Calella”.

En la categoria d’entitats també estaven nominades Calella-Marxa, l’Escola Pia de Calella i la colla de diables Udols de Foc.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat