[Vídeo] Esquerra proposa tres remodelacions urbanístiques per a la Calella del futur


El partit ha anunciat una intervenció al carrer Jovara, en el tram de Sant Joan a Sant Pere, per ampliar les voreres i fer-les accessibles. La segona proposta consisteix en habilitar un passeig amb carril bici a la zona dels apartaments Codina. Finalment, els republicans plantegen donar continuitat a la zona peatonal del carrer Sant Joan fins a la carretera, una mesura pensada per dinamitzar el Mercat Municipal.

L’alcaldable d’ERC, Xavier Ponsdomènech, ha detallat les propostes que porten al programa per millorar urbanísticament el carrer Jovara i la zona dels Apartaments Codina.

Una és donar continuïtat al carrer Jovara fins a Sant Pere perquè en aquell tram hi ha voreres que tenen menys de 50 centímetres d’amplada i, per tant, no s’hi pot passar bé, ni amb carretó ni tampoc les persones amb mobilitat reduïda (…) També contemplem obrir un passeig de 2 metres, on hi puguin passar vianants i hi hagi carril bici, que connecti la zona del carrer Montnegre fins el barri dels Apartaments Codina.

La número 4 de la llista d’ERC, Míriam Sallés, ha detallat el paquet de mesures, també a nivell urbanístic, que impulsaran per dinamitzar el Mercat Municipal.

Són quatre principalment. Perllongar la zona de vianants del carrer Sant Joan per arribar fins al carrer Sant Jaume per afavorir el flux de vianants fins al Mercat. (…) També estudiarem la possibilitat de reduir les taxes pels paradistes, fer-hi més fires i activitats; i per últim, reconvertir l’espai per a usos socials.

ERC obrirà un Centre Cívic i un centre de dia; i es compromet a oferir pisos socials per a joves i gent gran. Són algunes de les 10 iniciatives amb les quals volen “liderar el canvi a Calella” i que han explicat en un acte a la Plaça del Bunyol.

El partit obrirà Calella al mar per mitjà de la supressió de l’aparcament del camí de platja i la creació de noves bosses a la part alta de la Riera Capaspre o el Rierany dels Frares, aprofitant que hi ha connexió amb el bus que permet arribar fins a la Piscina Municipal. Amb això, volen convertir el Passeig Manuel Puigvert en una zona més amable i recuperar la Bandera Blava per a la Platja de Garbí.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *