[Vídeo] La Ciutat 13-05-2021


La situació de la pandemia a l’Índia és molt preocupant. L’Organització Mundial de la Salut ha classificat la variant del coronavirus trobada allà com una “variant de preocupació global”. Els experts asseguren que es propaga més fàcilment que altres i requereix un estudi més ampli. Les persones malaltes greus i els morts, es compten a milers. Avui a La Ciutat parlem amb la Cecília Castellà, una calellenca que viu a l’Índia on hi fa de mestre a més d’estar al capdavant d’una ONG.
Malgrat de Mar tindrà el primer bosc de papallones públic de Catalunya. Una iniciativa liderada pel consistori malgratent que té per objectiu recrear un espai idoni per la seva reproducció. En demanem els detalls a l’alcalde de Malgrat de Mar, el socialista Joan Mercader.
I l’Ajuntament de Tordera dotarà els cementiris municipals d’un espai físic de suport i confort per les famílies que han patit una pèrdua perinatal, gestacional o neonatal. Son les morts que es poden produir durant l’embaràs, en el moment del naixement, o fins a 28 dies després de venir al món. Ens ho explica Josep Llorens, coordinador de Govern i regidor de Comunicació.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat