[Vídeo] La Ciutat 14-01-2022


Calella en Comú s’ha reunit amb l’alcalde accidental, Marc Buch, i amb l’arquitecte municipal, Ramón Mas, per abordar qüestions relacionades amb la troballa romana del Roser. La reunió es va fer ahir a l’ajuntament. Ens en dona tots el detalls el regidor de CeC, Sebastián Tejada.

Aquest cap de setmana arrenca la 48ena edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella amb l’obra ”Adreça Desconeguda” a càrrec del Grup Teatre Esplais de Castelló d’Empúries. Les representacions s’allargaran fins el mes de març. En parlem amb l’Anna Terricabras, membre de junta de Joventut Artística de Calella.

Es diu Dalmau Oliveras i juntament amb els seus dos germans, és autor del llibre ”Mà amiga”, un conte infantil escrit i il·lustrat que pretén mostrar, a petits i grans, el que suposa patir ELA, una malaltia neurodegenerativa i sense cura, amb una esperança de vida que no supera els cinc anys. De moment, ja s’han venut prop de 2.000 exemplars i s’han recaptat gairebé 40.000 euros que aniran íntegrament a la Fundació Miquel Valls amb seu a Calella. Avui a La Ciutat parlem amb Dalmau Oliveras.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *