[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Josep Puig


Avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV hem convidat a Josep Puig, president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, l’ AVAH. Puig ha vingut a parlar-nos de la 4a Mostra de postres casolanes que tindrà lloc dissabte, per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, i que anirà a benefici d’aquesta entitat. La mostra arriba a la quarta edició consolidada i espera superar la quarantena de participants que va tenir l’any passat.

Des de les 8 del matí de dissabte que tothom que vulgui pot preparar unes postres que no necessitin de l’ús de nevera i dur-les al carrer Sant Joan, a l’alçada del Mercat. I tothom qui desitgi unes postres per celebrar la Festa Major les pot comprar. El diners serveixen perquè l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, l’ AVAH, pugui tirar endavant la seva tasca diària per ajudar a persones amb problemes de salut amb programes de voluntariat i projectes  assistencials.

Els darrers sis anys, l’AVAH ha atès unes 1.900 persones i actualment compta amb uns 40 voluntaris als quals s’ han d’afegir professionals que fan tasques que no es poden realitzar sense la formació escaient.

Tothom qui vulgui col·laborar dissabte ho pot fer preparant unes postres o anant a comprar-les i fent i un donatiu. Si les voleu fer però no les podeu portar, podeu trucar al telèfon 93 769 11 31 i us les vindran a recollir.

Si voleu veure què es fa amb els diners aconseguits, Puig ens demana que entrem a www.avah.cat


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *