[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Queralt Pedemonte

Avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV hem entrevistat a Queralt Pedemonte, la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella per parlar-nos del 92è Aplec de la Sardana que tindrà lloc a Calella els dies 1 i 2 de juny. Pedemonte ha recordat que es tracta de l’ Aplec Pairal de Catalunya, el més antic, que aplega cada any a milers de persones.

Enguany l’organització ha decidit augmentar el nombre de cobles participants, fins a sis, i la presència d’entitats culturals de la ciutat durant el proper diumenge al Parc Dalmau. L’aposta d’aquesta edició és un programa ballador però de compositors cèlebres.
Diumenge es tocaran sardanes de set tirades al Parc Dalmau, com es va fer l’any passat amb l’única excepció de “Record de Calella”, que serà de conjunt i de deu tirades com es feia antigament.
La sessió de matí començarà a les 10.00h i la de la tarda serà a les 16.00h.
També, hi assistiran diverses entitats del poble: s’hi esperen els representants del pubillatge, els Udols de foc i els maduixots. Els Gegants de la ciutat Calella en presidiran l’entrada.
Queralt Pedemonte ha recordat que després d’uns anys sense fer-se, aquest estiu es tornarà a fer el curset gratuït de sardanes al Passeig Manuel Puigvert perquè han trobat gent per conduir-lo i esperen que s’hi engresqui gent de totes les edats.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat