[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Tono Blasi


El so de la guitarra en un ambient de silenci i una acústica diferent. Aquesta és la proposta que ens porten per tercer any consecutiu en aquest Mediterranean Guitar Festival que arribarà els diumenges a la parròquia de Calella del 2 de juny al 29 de setembre. El Festival pretén ser un reclam pels turistes, ja que omple les parròquies de les localitats de la costa catalana, però té molts aficionats entre el públic local.

A partir de diumenge a dos quarts de deu de la nit i durant els mesos de juny, juliol i setembre podrem gaudir d’un cicle de concerts de guitarra espanyola com a instrument solista o acompanyats com a duets o quartets.

Tono Blasi és un dels organitzadors i el guitarrista que protagonitzarà els concerts a Calella. De vegades com a solista i d’altres amb l’acompanyament d’un violí o un violoncel. Concretament el dia 11 d’agost actuarà a la parròquia de Calella acompanyat del violí de Sonia Zeltser, un jove artista russa que l’any passat va acudir com a públic i ha estat aquest any assajant el concert per Skype amb Blasi.
Cada concert aplega entre 50 i 60 persones, que tal i com explica Blasi, creen “una màgia diferent” segons el seu país d’origen. A aquest mar de sensacions se li afegeix l’acústica d’una parròquia com la Calella que és gran i l’encant propi de les nits d’estiu.
Les entrades es poden comprar a partir de les 8 del vespre els mateixos dies del concert a l’entrada de l’ església i a través del web del Festival www.mediterraneanguitarfestival.com


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *