[Vídeo][La Ciutat] Albert Torrent: “Aparcament n’hi ha, però sovint no al costat d’on es vol anar”


El tinent d’alcaldia de Seguretat i Serveis Públics, ha vingut al programa La Ciutat de Ràdio Calella Televisió, a passar revista a tots els àmbits de la seva regidoria. Torrent ha parlat de molts temes, entre ells sobre la onada de robatoris que assola el Maresme, però que a Calella no té incidència . El regidor ens ha explicat el modus operandi d’aquest tipus de lladres que actuen sobretot en urbanitzacions aïllades.

Torrent ha explicat també que fins a l’estiu es van posar més de 800 multes a vehicles que no van respectar els horaris de pas a l’Avinguda del Parc amb motiu del trasllat de la Escola El Far i de l’enrenou generat la darrera setmana a la via pública per les pluges.
El regidor de seguretat ha parlat també la temporada d’estiu a Calella que ha qualificat de “tranquil·la” pel que fa a l’ incivismme-amb l’única excepció de l’episodi de les lletres de la Riera Capaspre, ha dit- i també a la platja, on només ha fet notar un rescat per ofegament. Sobre les lletres de Calella, Torrent ha explicat que estan a l’espera de poder tornar-ne a posar unes altres que suportin millor els actes vandàlics.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *