[Vídeo][La Ciutat] Júlia Bauer (veïna Plaça del Maresme): “Quan plou no podem entrar a casa”


Avui al programa La Ciutat hem començat a conèixer els projectes finalistes als Pressupostos participatius d’enguany. Neus Ortega i Júlia Bauer ens han vingut a explicar el projecte de remodelació i millora de la Plaça del Maresme. Són dues veïnes de la zona que fa dos anys van començar a pensar com arranjar la plaça que, afirmen, està molt deteriorada i en molts moments s’ ha convertit en focus d’ incivisme ja que molts joves s’ hi estan a diari fins a altes hores de la matinada fent botellón.

Les dues veïnes volen que es facin una vorera que els permeti passar per la plaça fins a casa seva, ja que és per on tenen accés al seu habitatge i que, segons expliquen, quan plou queda inaccessible. Demanen millores de neteja, manteniment de la zona enjardinada i un canvi del terra que és de sorra i hores d’ara té molts sots. Expliquen que a la Plaça hi va molta gent gran amb caminadors i cadires de rodes i tenen molt complicat accedir-hi.
Esperen que el seu projecte sigui un dels més votats i pugui dur-se a terme aquesta millora, per això, fan una crida als veïns a participar en les votacions.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *