[Vídeo][La Ciutat] David Fors (President CBC): “La pista és un handicap, no se la volen jugar per si pateixen alguna lesió”

Aquest és només un dels arguments que David Fors, el President del Club Bàsquet Calella, posa sobre la taula per demanar que s’ instal·li parquet flotant al terra del Pavelló Municipal. El fet que l’equipament podria acollir la celebració d’esdeveniments esportius de més nivell que ara no es poden dur a terme perquè el tipus de terra que hi ha és més dur i provoca més lesions.

David Fors ha posat d’exemple les limitacions que l’actual paviment ha comportat a l’hora de tancar la programació de Ciutat del Bàsquet Català. Aquesta és una de les propostes finalistes als pressupostos participatius d’enguany. L’ han vingut a defensar al programa La Ciutat, el mateix David Fors i del president de la UEHC, la Unió Esportiva Hanbol Calella, Andrés García.
El pressupost del projecte és de 102.000 euros, aproximadament. La proosta consisteix en susbtituir l’actual terra de cautxú i col·locar-hi parquet flotant, que té majors propietats amortidores quan els jugadors pateixes caigudes o en el moment en que freguen amb el terra. Asseguren que és una reivindicació històrica dels dos clubs, que afavorirà la pràctica esportiva i que, en definitiva, busca un benefici per a tota la ciutadania.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat