[Vídeo][La Ciutat] Míriam Sellés (promotora de la granja urbana): “El projecte vol apropar la natura a una població molt desconnectada”

Míriam Sellés és veterinària i està especialitzada en producció agrària ecològica. La seva idea es posar en marxa una Granja Urbana que pugui arribar a ser autosuficient i generar beneficis. Es tracta d’ un equipament d’ uns 3000 metres quadrats aproximadament que podría començar per fer gestió avícola i anar ampliant el ventall d’animals que acolliria.

Continuem coneixent al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV els projectes presentats als pressupostos participatius que han quedat finalistes. El projecte pretén crear una instal·lació on s’hi faci producció però que alhora tingui una funció educativa, terapèutica o simplement lúdica. Estan demostrats científicament els beneficis que suposa el contacte amb la natura a tots els nivells, sobretot emocional.
El projecte però també té una vessant turística que faria que Calella pogués treure aquest tipus de rendiment econòmic mirant a la muntanya i rebre visitants tot l’any, com és el cas de famílies i grups escolars.
El projecte de granja urbana necessitaria tota la partida de 125.000 euros adscrita a la convocatòria dels Pressupostos Participatius. La seva promotora ha aclarit però que la proposta que ha presentat és una idea inicial, que ara s’ha de traduir a nivell tècnic, i que es pot dimensionar a les possibilitats reals.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat