[Vídeo][La Ciutat] Dolors Rigola (Oncolliga): “Quan veus que no estàs sola i tens l’estimació de les companyes, t’ajuda moltíssim”


Dolors Rigola i Maria Pera d’Oncoliiga Calella han visitat avui el programa La Ciutat per parlar-nos de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” que fa als supermercats Condis demà divendres dia 1 i dissabte dia 2. Es tracta de comprar una bossa de pebrots, un de vermell i un de verd, al preu d’1,5 euros. La recaptació aconseguida es destina a finançar l’acció de les 15 entitats agrupades a la FECEC, entre les quals s’hi compta Oncolliga.

Oncolliga Calella tindrà 30 voluntaris repartit pels supermercats Condis de la zona, tot i que la compra també es pot fer online. L’ any passat la recaptació va augmentar un 11% i esperen enguany incrementar encara més. Els establiments als que podem anar són els que hi ha a Pineda, Malgrat, Canet i Arenys de Mar com a conseqüència del tancament que hi havia a Calella. 

Amb les representants d’ Oncolliga hem aprofitat per repassar les activitats l’entitat calellenca  fa habitualment de suport a les persones afectades de càncer i les seves famílies. Una tasca que aporta molt valor pel que fa al suport. Les persones que s’ hi apropen, a banda d’aconseguir serveis que no tindrien, troben l’escalf de les companyes i saben que no estan soles i que sortir-se’n és possible cada cop més.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat