[Vídeo][La Ciutat] 70 quilòmetres #ParaLosValientes

La Montseny Costa Brava és una marxa que viurà el 29 de juny la seva primera edició. Es tracta d’ una cursa de resistència no competitiva sinó solidària ja que tot el que es recapti anirà a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu projecte #ParaLosValientes que té com a objectiu la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Avui ens ha visitat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV un dels organitzadors, Melcior Truncal, que ens ha explicat que es tracta d’una marxa de 70 quilòmetres que portarà als participants des de Sant Marçal fins a Blanes, unint el Parc Natural del Montseny i la Costa Brava. És una marxa per equips, amb un preu d’inscripció de 1.000 euros  i que es fa per relleus.

La Montseny Costa Brava neix amb vocació de ser la primera de molts marxes destinades a garantir la posada en marxa del Pediatric Cancer Center Barcelona que ha aconseguit ja una gran recaptació gràcies a la tasca feta per part de la Companya #ParaLosValientes

Podeu trobar tota la informació al web de la marxa www.montsenycostabrava.com


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat