[Vídeo][La Ciutat] Joan Pera (President PIMEC Maresme): “La renda per càpita de Calella està per sota de la mitjana d’Espanya i Catalunya”

La renda disponible per càpita dels Calellencs és de mitjana de 20.000 euros. Segons Joan Pera, està per sota de la mitjana de la província de Barcelona, Catalunya i l’Estat espanyol. Joan Pera ho atribueix al sector turístic, on afirma sovint es pagan sous baixos. El responsable de PIMEC a la comarca es mostra partidari de l’augment del salari mínim interprofessional, la mesura anunciada pel Govern espanyol, tot i les dificultats que això suposarà per a alguns empresaris, ja que incentivarà el consum.

El President de PIMEC al Maresme i Barcelonès Nord ho ha explicat avui al programa La Ciutat que la mitjana a Espanya de renda per càpita és de 21.000 euros, uns 1.000 euros per sobre de la de Calella i per sota de la mitjana de Catalunya que és de 24.000 euros i de la província de Barcelona que és de 25.000.
Joan Pera és empresari i té una empresa a Arenys de Mar en el món del tèxtil que ha rebut dos premis per a la seva capacitat d’innovació. Aquesta és una de les claus que dona als emprenedors per tirar endavant les seves empreses, innovar i arriscar-se a internacionalitzar, un pas que sembla complicat i que no és tan car com sembla a priori.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat