[Vídeo][La Ciutat] Sergi Becerra (Veïns de Can Carreras): “S’està cometent un delicte ecològic”


El president de l’ Associació de Veïns de Can Carreras, Sergi Becerra, ho ha deixat clar al programa, la manca de clavegueram a l’urbanització de Can Carrreras propicia que des de fa anys que s’estigui cometent un delicte ecològic perquè les aigües fecals s’aboquen directament a la muntanya.

Aquest és un dels problemes destacats que els veïns denuncien a la zona però n’ hi ha d’altres. Un dels que els amoïna és la manca d’enllumenat públic, de transport i de serveis en general.

Becerra ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que el 2014 es ve redactar un Pla de Millora i reparcel·lació de la zona que els hi reclama pagar una quantitat aproximada de 20.000 euros per veí. En aquell moment, els afectats van presentar al·legacions al pla i no se’ls va acceptar cap d’elles, segons afirma. Els veïns van presentar un contenciós administratiu perquè no hi estaven d’acord i des d’aleshores no hi ha hagut cap avenç. Becerra espera que ara, en període pre-electoral, es pugui reprendre la negociació i es trobin solucions a la zona. Recordem que Can Carreras és una urbanització ubicada entre els termes municipals de Calella i Pineda, tot i que la major part de les finques estan ubicades en aquesta segona localitat.

Sobre el “delicte ecològic” que suposa l’abocament d’aigües fecals a la natura, Becerra explica que té lloc des de sempre i que ningú hi posa solució.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *