[Vídeo][La Ciutat] Teresa Màrquez: “No parlem d’independència sinó de la construcció d’una nova realitat política”


El número zero de La República va sortir a la llum el passat dissabte. Es tracta d’ un setmanari independentista que Teresa Márquez afirma que pot llegir tothom encara que no estigui per la independència. En destaca el rigor i l’objectivitat i no n’amaga la voluntat que sigui una eina més per construir la República.

Diu la periodista Teresa Márquez que La República pretén fer-nos gaudir de la informació amb temps i no patir-la. És un setmanari per coure les notícies “a foc lent” i amb profunditat que no es vol quedar a la superfície. En un context en el que anem tots a cop de titular i aprofundim molt poc en el que passa, el nou setmanari pretén poder pair la informació i comprendre què significa i a on ens porta. Focalitzar temes importants, alguns d’actualitat i altres no i donar veu a la gent que construeix República i fa país, com persones vinculades a les Universitats, metges, escriptors…
Márquez afirma que durant aquests anys ens hem fet grans amb el procés i ara toca evolucionar.
La República començarà a sortir als quioscos de manera regular el dia 26 de maig i es podrà comprar cada dissabte o diumenge encartat en El Punt Avui.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat