El cartell de l’Aplec s’omple dels colors de la primavera

L’Aplec del 95è aniversari és una exhaltació de la primavera. El cartell anunciador de la trobada que tindrà lloc del 2 al 4 de juny a Calella està format per una gran flor, envoltada de peus de sardanistes en rotllana. I tot plegat, acompanyat de l’eslógan “Petar-ho fort”. És un disseny de la calellenca Carme Guri, que l’Agrupació Sardanista acaba de presentar, tot avançant altres novetats.

Queralt Pedemonte, presidenta de l’Agrupació Sardanista, ha explicat el concepte que s’ha volgut transmetre amb el cartell de l’Aplec, que enguany s’amplia a tres dies per celebrar l’edició número 95 de la trobada.

L’Aplec es desenvolupa a la primavera i una de les coses més representatives de l’estació són les flors formades per pètals, que col·locats en rodona s’assembla a una rotllana de sardana. L’any passat, venint de la pandèmia, teníem el peu d’una sardanista i l’eslògan “Trepitjant fort”. Com que va anar tant bé, hi hem volgut donar continuïtat, hem jugat amb la frase “Petar-ho fort” perquè en resulti la frase “Pètal. L’Aplec Pairal de Catalunya”.

L’Aplec del 2023 es celebrarà del 2 al 4 de juny, incorporant la jornada prèvia de divendres, en la qual es farà un anunci importat que es guarda sota secret. La presidenta dels sardanistes sí ha volgut avançar que es preparen diverses estrenes per als concerts de diumenge al Pati de l’Ós.

Del dia 2 encara no podem explicar res més, però sí que podem avançar que durant l’Aplec hi haurà tres estrenes de sardanes.

L’Agrupació Sardanista prepara amb especial cura la programació d’aquest 2023, vinculant l’Aplec amb altres activitats que s’organitzen, com ara el Concert de Nadal que, tal com es va anunciar, serà a dues cobles i de percussió. S’està desenvolupant una estratègia comunicativa que busca generar molta expectació i, diu Pedemonte, ho estan aconseguint.

Intentem generar expectació perquè és la manera d’atraure públic. Estem planificant les publicacions des d’ara i fins l’Aplec, però hem rebut les felicitacions d’altres agrupacions per com ho estem gestionant i pel fet d’incloure un tercer dia a la trobada sardanista.

El 95è Aplec de Calella comptarà amb la participació de les cobles Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, la Principal del Llobregat, la Principal de la Bisbal, la Montgrins i la Marinada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *