El Far s’il·luminarà avui de color verd en suport als malalts i familiars d’ELA

L’Ajuntament de Calella s’uneix a la crida feta per la Fundació Miquel Valls d’ajuda als malalts d’ELA i aquesta nit projectarà la llum de color verd des del Far de la ciutat.

Avui 21 de juny és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i la Miquel Valls anima tothom a participar de la campanya «Fes un gest per l’ELA» pujant a les xarxes socials una fotografia fent el gest amb la mà per tal de donar visibilitat a la malaltia.

La novetat d’enguany és que moltes colles castelleres del país també fan el gest per l’ELA. Els Castellers de l’Alt Maresme tenen previst unir-se a la campanya a l‘assaig de demà dijous. De moment, les colles que ja han fet el gest per l’ELA són la Jove dels Xiquets de Tarragona, la Vella dels Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró.

Anna Rigola, responsable de Comunicació de la Fundació Miquel Valls, ha explicat que tant els ajuntaments com les colles castellers han respost molt satisfactòriament a la crida.

La Fundació Miquel Valls ofereix atenció psicosocial i teràpia ocupacional, tant al domicili de l’afectat com a les unitats d’ELA dels hospitals de referència. Actualment, a Catalunya hi ha uns 400 afectats. Des de la Miquel Valls es dóna servei a unes 350 famílies.

Els professionals que integren la Fundació Miquel Valls formen part de les unitats especialitzades de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Mar i l’Hospital de Sant Pau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *