Esquerra també reclama diàleg entre les parts per resoldre la crisi policial

POLICIA WEB OK

Diàleg i consens polític és la via que planteja Esquerra de Calella per resoldre el conflicte obert entre la Policia Local i el Govern Municipal per l’actualització de les condicions laborals i retributives dels agents. Com a mesura de força, la plantilla ha decidit no prestar serveis extraordinaris fora del que està estipulat en el conveni. Però això s’ha agreujat amb les nombroses baixes mèdiques que s’han vingut registrant des de la setmana passada i que deixa el cos pràcticament “en quadre”, sense prou efectius per cobrir tots els torns. El Govern es manté en què està lligat de mans i peus i no pot implementar la valoració de llocs de treball. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, les parts es reuniran aquest migdia.

En la mateixa línia que els comuns, Esquerra també ha emplaçat als representants dels treballadors de la Policia Local i al Govern del PdeCAT-JuntsxCalella i el PSC a asseure’s i dialogar per resoldre el conflicte per la implementació de la valoració de llocs de treball.

El partit ha informat que en els últims dies s’ha reunit amb les dues parts i els emplaça a obrir un procés de negociació que, segons lamenta, s’està fent d’esperar massa tenint en compte la gravetat de la situació.

A tot això, reclama al Govern Municipal que busqui el consens polític al voltant de l’informe de revisió dels llocs de treball de la plantilla municipal, que és la principal reivindicació dels policies. Esquerra afirma que això passa perquè el text es doni per tancat amb la part dels treballadors i s’aprovi per Ple. En aquest punt, els republicans subratllen que aquest és un gest que demostraria que hi ha clara i unànime voluntat política per a la seva implementació, més enllà dels compromisos que l’executiu pugui haver manifestat fins al moment.

En el comunicat, també s’indica la necessitat de convocar els òrgans competents, com per exemple la Junta de Seguretat Local. Esquerra demana assistir-hi.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat