Estrena i projecció especial a Calella de la pel·lícula “100 metros”

“100 metros” arriba avui a la gran pantalla. La pel·lícula dirigida per Marcel Barrena i protagonitzada per Dani Rovira, Karra Elejalde i Alexandra Jiménez, amb la parcipació dels actors catalans Nausicaa Bonnin, Aida Folch o el maresmenc David Verdaguer; s’estrena aquest divendres després de les premières a Madrid i Barcelona.

Inspirada en la història real de Ramon Arroyo, convertint en un heroi quotidià que lluita i busca superar el diagnòstic d’esclerosi múltiple. El film, de tall intimista i molt bona factura segons les crítiques, condueix a l’espectador a un mar de sentiments mentre acompanya al protagonista quan prepara la seva participació en un Ironman. Aquest és l’element que enllaça la pel·lícula amb Calella. Arroyo va complir aquest repte a la nostra ciutat, l’octubre del 2013. Un programa de televisió va fixar-se en la seva gesta i d’aquí que el director d’Un món petit decidís adaptar-la i portar-la a la gran pantalla. I què millor que recrear la prova esportiva que allà on s’està celebrant cada any, dos cops. El passat mes de març, les càmeres de la productora Filmax van arribar a Calella per filmar unes escenes que formen part del desenllaç de la història de 100 metros.

L’estrena ahir a Barcelona i la prèvia a Madrid va reunir a tots els protagonistes, que per primera vegada van parlar del treball que van fer i del resultat a la gran pantalla. Començant pel director, que a Ràdio Calella TV havia dit que volia retornar la il·lusió i la bona acollida que l’equip de rodatge havia tingut a la ciutat regalant-nos una projecció especial de la pel·lícula. Així serà, aquesta nit a la Sala Mozart, amb accés limitat a persones amb invitació.

Dani Rovira dóna vida al protagonista de 100 metros. És Ramon, l’empresari que, en l’esplendor de la seva carrera professional, rep el diagnòstic d’esclerosi múltiple. Alexandra Jiménez és Inma, la seva dona, que es converteix en un element clau durant el procés posterior al diagnòstic i que condiciona el seu entrenament per a l’Ironman al fet que l’acompanyi el seu sogre. Això fa que repeteixi l’aclamada parella Dani Rovira-Karra Elejalde, un sogre rondinaire, que aporta tocs d’humor a una història d’argument dramàtic.

A continuació podeu escoltar què n’han dit als mitjans els actors Dani Rovira, Alexandra Jiménez i Karra Elejalde.

El treball dels actors i el del director per oferir-nos la història ja de per sí dramàtica, però sense recrear-s’hi, es podrà descobrir aquesta nit a la Sala Mozart. Però els que no hagin aconseguit la invitació per la projecció gratuïta que ofereix Filmax, recordar que aquest és un dels dels títols inclosos en el Cicle Gaudí. La pel·lícula està programada pel dijous 15 de desembre, a les nou del vespre.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Salvador Vazquez Vives ha dit:

    Desearia si es posible, me informaran como conseguir una invitación para el pase de la película el dia 15 de este mes de Diciembre.
    Estuve colaborando como figurante en ella durante el rodaje y me gustaria asistir con mi señora
    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *