La botigueta de Nadal de l’Encenall obre aquest cap de setmana al Cèntric

La família Mir-Planas ha tornat a cedir el local del bar Cèntric perquè l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital hi munti la botigueta de Nadal del Club Social l’Encenall. Els usuaris, que estan ultimant els preparatius per obrir aquest cap de setmana, hi vendran manualitats i articles de decoració, a preus molt interessants. S’aprofitarà el Pont de la Puríssima per treballar des d’aquest divendres 3 de desembre fins el dimecres 8 de desembre, cada dia. L’horari serà de 10 a 13.30h i de 17 a 20h. Tota la recaptació es destinarà a finançar les activitats que realitzen al llarg de l’any en aquest recurs adreçat a persones amb dificultats d’inclusió social a causa de patir un trastorn mental.

Maria Antònia Pujol, voluntària de l’AVAH, ha explicat que a la botigueta s’hi podran trobar tot tipus d’objectes molt escaients per a l’època nadalenca. Tot fet a mà i amb el segell de l’Encenall.

Tenim centres de taula, penjolls i garlandes per als arbres de Nadal, també ens col·labora un grup de nois de Pineda de Mar, tions de fusta… És tot fet al 100% per nosaltres, des que tallem la fusta fins que ho decorem.

Els productes es podran trobar a preus molt assequibles. D’això se n’encarregaran d’explicar-ho els mateixos usuaris i usuàries de l’Encenall, que són els que portaran la botigueta.

Tot ho porten ells. Nosaltres només hi serem per supervisar, en cas que faci falta. Qui està fent el muntatge, qui s’encarregarà de despatxar, endreçar i netejar són els usuaris de l’Encenall.

Després del Pont de la Puríssima, el Club Social l’Encenall participarà a les activitats de CalellaxLa Marató aprofitant que l’edició d’aquest any té per objectiu trencar els murs de les malalties mentals. Hi muntaran paradeta de manualitats i tota la recaptació la destinaran a la bossa de La Marató.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *