Les il·lustracions de Pilarin Bayés embelliran una paret del carrer Església

Seguint amb el projecte de millora de l’estètica urbana de Calella, el Govern Municipal ha encarregat l’elaboració d’un mural artístic per decorar la paret de la Rectoria que dona al carrer Església, just a l’alçada del carrer Batlle. Serà un cartell mural amb il·lustracions de la popular ninotaire catalana Pilarín Bayés sobre indrets i personatges típics de Calella, que quedaran identificats amb una placa. L’actuació tindrà un cost de 18.000 euros.

Primer va ser la Plaça del Mercat i després l’Escola Pia, on l’artista urbà Bre va decorar-ne les parets que es veuen passant per la carretera N-II; i després la mitgera que hi ha al xamfrà d’Església amb Indústria, on el col·lectiu Singulart hi va instal·lar un mural que combinava la pintura i l’escultura.

El pròxim projecte de millora paisatgística a partir d’una obra artística es farà a la paret de la Rectoria que dona al carrer Església, a l’alçada del carrer Batlle. Un tram que s’embellirà amb un cartell mural fet de rajoles i amb il·lustracions de la ninotaire Pilarín Bayés. Aquest inclourà indrets i paisatges típics de Calella.

L’encàrrec es va aprovar en la Junta de Govern Local del 29 de gener i suposa una inversió de 18.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *