Participatius 22: Vota per instal·lar bancs intel·ligents a Calella

banc intel·ligent 2

Disposar de bancs intel·ligents arreu de la ciutat amb connexió wifi i plaques solars. És una de les propostes finalistes als Participatius 2022 que es pot votar fins al 13 de juny. La proposta la fa la calellenca Maria Rosa Cardona, qui vol ampliar i renovar l’oferta de bancs per seure que hi ha a la ciutat, instal·lant-ne de nous que permetin a Calella continuar amb el seu objectiu d’esdevenir una Smart City.

Amb aquests bancs s’oferirà a la ciutadania un punt públic per carregar els telèfons mòbils, tauletes o ordinadors portàtils i al mateix temps per poder-se connectar a internet. Una proposta que va presentar Maria Rosa Cardona motivada per la necessitat d’ampliar l’oferta de bancs públics a la ciutat. Assegura Cardona, que els existents estan sempre molt concorreguts i que hi ha capacitat a tot el municipi per posar-ne de nous.

Renovar, posar-ne més i instal·lar d’intel·ligents. El meu objectiu és que on hi ha, ampliar-los perquè estan molt concorreguts. Hi ha molts carrers a Calella que tenen capacitat per acollir un o dos bancs, perquè l’oferta és escassa.

Segons les empreses comercialitzadores de bancs intel·ligents, aquests són un model de banc 100% solar i que no requereix cap subministrament d’energia addicional. A cada banc hi ha dos punts de càrrega USB amb indicador lluminós led, una plataforma de càrrega sense fils, així com connexió wifi. A més, compten amb un sistema de refrigeració per aire que mantindrà la seva superfície a una temperatura confortable.

Aquesta i les altres quatre propostes més es poden votar fins al 13 de juny de forma telemàtica al portal civiciti.com/es/calella i, presencialment, a l’urna instal·lada al vestíbul de l’Ajuntament de Calella (de 9 a 20 h, de dilluns a divendres). L’urna mòbil serà demà dissabte 28 de maig a l’entrada del Mercat Municipal de 9.30 a 13.30 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *