Rebatejar-la com a Plaça de l’1 d’Octubre i col·locar-hi una placa commemorativa

És la proposta definitiva del CDR Calella sobre el canvi de nom de la Plaça del Rei que el mateix col·lectiu ha traslladat als partits independentistes perquè ho portin a aprovació del Ple Municipal. En un comunicat, exposa que no s’acceptaria com a alternativa el nom de Plaça del Mercat perquè amb la seva iniciativa volem recollir la voluntat popular i, s’afegeix, que “no hi ha res més popular que el referèndum de la gent”.

El CDR de Calella “rebutja cap esmena a la moció que s’impulsa i emplaça als partits sobiranistes a portar-la al ple, defensar-la i donar-hi suport”.

També proposa col·locar una placa commemorativa dels fets de la nit de l’1 d’octubre, amb l’objectiu que “la ciutadania de Calella tingui memòria i recordi tant el resultat del Referèndum com les agressions patides pels nostres conciutadans”. Recordem que la nit de l’1 d’octubre agents de la Guàrdia Civil van carregar contra els manifestants que es van concentrar a les portes de l’hotel Vila com a mostra de rebuig a l’actuació de les forces de seguretat espanyoles en l’operatiu del dia del Referèndum.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *