Reparat l’ascensor d’El Carrilet

Les famílies de l’escola bressol municipal El Carrilet que porten els nens i nenes amb cotxet ja poden tornar a utilitzar l’ascensor que permet creuar la carretera. El que hi ha a la banda del Parkinsol portava gairebé sis mesos fora de servei – des de principis de juliol – per una avaria tècnica que es va acabar de reparar ahir. De fet, tot arrenca del dia en què dues mares s’hi van quedar atrapades i els Bombers van haver d’esbotzar la porta.

L’ascensor del pas soterrani que connecta el Parkinsol i l’escola bressol municipal el Carrilet torna a estar operatiu. Aquest matí, les famílies usuàries que van amb cotxet d’infants han pogut agafar-lo per creuar la carretera. Des de principis de juliol havien de donar la volta pel semàfor del carrer Sant Pere, que és el que queda més a prop.

Tal com va explicar Ràdio Calella TV en el seu dia, els Bombers van haver de rescatar una mare i tres infants que s’hi van quedar atrapats. La porta no s’obria i van haver de fer palanca, fent malbé l’accés i el mecanisme. Fins aquesta setmana no s’ha pogut substituir i reparar perquè entrés en funcionament, tal com havien informat fonts municipals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *