Taller de gòspel i concert en suport a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau

RAY-SIDNEY-GOSPEL

Aquest dissabte 31 d’agost es durà a terme un taller de gòspel i un concert per acabar la jornada en suport de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau. Tant el taller com el concert comptaran amb Ray Sidney, un reconegut artista d’aquest gènere musical i missioner que dóna a conèixer el gòspel i, Marina Kaudasch calellenca i propulsora d’aquest projecte “Sing and Travel”.

Un taller i concert de gòspel solidari amb l’artista Ray Sidney arribat de Los angeles i Marian Kaudasch de “Sing and Travel”, on es treballarà el “Music and Wellness” amb la influència de la música coral i gòspel en la salut i curació emocional. Un dia per cantar, riure, gaudir i escoltar un concert a la Parròquia a les 21:30 h. Marina Kaudasch, membre del projecte “Sing and Travel”, ens explica com funcionarà el taller.

Es durà a terme treballant diverses cançons del gènere de la música gòspel. Cançons emocionals, lentes, més mogudes i animades per fer un viatge musical i emocional, durant un dia sencer treballem la influència de la música en les emocions, en la salut i curació emocional.

Un taller dirigit a tothom que tingui ganes de cantar i passar-ho bé. Per assistir a la trobada, queden poques places, però encara queden entrades al web.

Tant el taller com el concert són a benefici de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, per tal de costejar les obres diu Kaudasch.

El taller i concert amb suport de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau que ens han ajudat molt en aquest projecte, i amb el de l’ajuntament de Calella. El concert serà a les 21:30 h, a un preu de 10 €, destinat a les obres que calen a la Parròquia.

El projecte “Sing and Travel” va sorgir de la unió de dues passions de Marina Kaudasch, el gòspel i el turisme. Aquest és la cinquena edició del Gospel Weekend on s’ajunten diversos directors de corals gòspels internacionals i cantants d’arreu d’Europa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat