[Vídeo][La Ciutat] Carles Ferrer: “El PDecat no es veu governant amb ERC a Calella”


Així ho afirma el regidor d’ERC a l’oposició que recorda que ara fa tres anys l’equip de Montserrat Candini, segons afirma, no els van donar als republicans cap opció de governar plegats perquè preferien el PSC. Carles Ferrer considera que la visió de Calella que té el govern local és absolutament caduca, una visió que afirma ” ja tenia l’alcalde Bagó”, i que qualifica de desenfocada de la realitat actual, un model de ciutat aparador.

Tot i aquestes paraules, Ferrer que ha visitat avui el programa La Ciutat ha donat un notable baix a la gestió del govern local d’aquests tres anys de mandat i un notable alt a la oposició d’ERC. El regidor republicà ha afegit que el tarannà de l’alcaldessa ha impedit que ERC tingués un paper més influent en la vida política local.
Ferrer afirma que Calella s’està convertint en una ciutat dormitori i ha apuntat algunes necessitats de la ciutat a les quals no s’està donant resposta, com la falta d’iniciatives per revertir la decadència del carrer Jovara o per diversificar l’economia productiva més enllà del turisme.
Sobre les properes eleccions municipals a un any vista, el regidor ha explicat que no té clar si es tornarà a presentar.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *