[Vídeo][La Ciutat] Miquel Campoy (sobre l’1′-O a Calella): “Entenc que la policia reaccionés així”


El president del Partit Popular a Calella, Miquel Campoy, afirma que quan davant de l’hotel on s’allotjava la Guàrdia Civil i la Policia Nacional hi havia moltes persones increpant i insultant entén que la policial reaccionés tal i com ho va fer. Campoy diu a més que no hi havia prou efectius dels Mossos d’Esquadra en aquell moment la nit de l’ 1 d’octubre a Calella quan algunes persones van resultar ferides per càrregues policials.

Campoy ha parlat també de la situació en general a Catalunya i ha afirmat que una solució passa per una reforma de la Constitució que permeti democràticament aconseguir un referèndum pactat i amb garanties amb l’Estat. El president dels populars calellencs ha tingut paraules de crítica pels dirigents independentistes que, segons afirma, han conduït el procés i han portat Catalunya a la situació actual. Assegura que s’han basat en mentides i s’han aprofitat de la “bona gent” que se sent independentista i ho defensa de manera pacífica.
Sobre les properes municipals, Campoy afirma que desconeix si repetirà l’actual portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Calella, Josep Maria Pérez Basart. Sobre les absències dels regidor del PP a les sessions del Ple Municipal, Campoy ho ha atribuït als seus compromisos laborals i familiars, als continguts de l’ordre del dia, moltes vegades amb propostes que no tenen a veure amb Calella, i que hi hagi gent entre el públic que “justament no són fans seus”.
Sobre la gestió del govern actual a Calella del PDECat i el PSC li dona un aprovat justet. Creu que s’hauria d’invertir més en neteja i manteniment i menys en grans esdeveniments que, segons ell afirma, al final no tenen prou impacte en l’economia local.
Campoy ha explicat també que ha estat increpat i insultat anant pel carrer a Calella per la seva condició de militant de del Partit Popular.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *