[Vídeo][La Ciutat] Josep Torres (alcaldable PSC): “La repercussió de l’IRONMAN a Calella és de 2 milions d’euros”

Josep Torres, actual Segon Tinent d’alcaldia, àrea d’obsevatori de Ciutat i política d’ habitatge, i candidat del PSC a les properes municipals, es referma en la política de portar a la ciutat grans esdeveniments esportius i diu que si ell governa a partir de maig de 2019 hi continuarà apostant. Torres respon així a les crítiques de l’oposició que consideren que es tracta d’un “política d’aparador” i que no queda clar com repercuteixen a Calella, pel que fa al teixit comercial i empresarial.

Torres ha posat sobre la taula xifres. Segons afirma l’impacte que té a la ciutat és molt important, i no només a nivell econòmic i de despesa directa dels participants. El candidat socialista ha parlat de una mitjana de 100 euros que es gasta cada participant i persona vinculada en l’IRONMAN i d’uns 2.000.000 milions d’euros de retorn. Són xifres que Torres treu de dos estudis sobre el tema fets fins l’àmbit universitari.
Torres ha parlat també de la solidesa que ha tingut el pacte del partit que lidera amb el PDeCat al Govern calellenc durant aquest mandat, que no ha estat fàcil perquè alguns grups han demanat que es trenqués per les repercussions del procés. Tot i la “bona feina feta” en comú i la sintonia en el Govern, Torres afirma que a partir del mes de maig el comptador es posa a zero i estan oberts a parlar amb totes les formaciones polítiques per arribar a una entesa.
Torres ha refermat la segona posició a la llista del PSC de l’actual regidora Cindy Rando que ja ocupava el número 2 de la candidatura.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat