[Vídeo][La Ciutat] Sònia Hernández (ATC): “Espero que aquesta temporada 2019 sigui igual que la del 2018”


Sònia Hernández va substituir Isabel Mallol com a presidenta de l’Associació turística de Calella, l’ ATC, el mes de setembre. Amb ella hem parlat avui a programa La Ciutat de Ràdio Calella TV sobre la situació actual del turisme a casa nostra. Hernández afirma que aquesta temporada que està apunt de començar espera repetir les xifres d’ocupació de 2018. Un any en el que, tot i una davallada del 4% a nivell general, afirma va ser bo per la ciutat.

Sònia Hernández ens ha parlat de l’èxit que ha tingut la difusió de Calella com a destí turístic esportiu al FITUR. Els grans esdeveniments que es fan a Calella, Ironman i Volta Ciclista, ja han fet feina per desestacionalitzar el turisme i ser un afegit al turisme familiar que arriba a l’estiu. A aquest fet, s’afegeix enguany que Calella és la primera ciutat de l’esport català.

La presidenta de l’ATC considera que els empresaris del sector en general han fet un gran esforç per posar-se al dia i millorar els seus establiments i serveis per treballar cap a un turisme de qualitat


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *