Quins són els punts en l’ordre del dia del Ple per aquest dijous?

L’alcaldessa ha convocat per aquest dijous la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament del mes d’abril, que es tornarà a celebrar de forma telemàtica. En l’ordre del dia hi consten un total de 9 punts i 8 mocions polítiques presentades pels partits de l’oposició. La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV, a partir de les 18.30 h, i es tancarà amb el torn de pres i preguntes. Tal com ja s’ha fet en els anteriors plens telemàtics, els ciutadans que vulguin enviar preguntes als membres del Govern Municipal hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça precsipreguntes@calella.cat

El primer bloc, de l’àrea de Política Social, es portarà aprovació el dictamen per delegar al Consell Comarcal les Competències del SAD pel període del 2021 al 2024.

En l’àrea de Seguretat i Mobilitat es portarà a ple la modificació de l’Ordenança Municipal de Circulació i les noves tarifes de la zona blava i la futura verda.

Des de l’àrea de Recursos Interns, la proposta d’aprovació és la modificació de la plantilla de personal funcionari, on es reconvertirà una plaça per a poder contractar un Tècnic de Medi Ambient.

En l’àrea de Sostenibilitat, es proposa aprovar un conveni de delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme en matèria de recollida, atenció i acollida d’animals de companyia abandonats.

Des de Territori el govern proposarà la modificació puntual del Pla General d’Urbanisme per aprovar el canvi d’ús que es preveu pels 2.800 metres quadrats que l’Aldi ha cedit a l’Ajuntament de Calella. Com avançava el portaveu del Govern Municipal a l’entrevista La Ciutat, aquest tràmit també ha de servir per registrar la finca de Can Saula com a equipament municipal d’ús cultural i social.

En el capítol de mocions se’n porten 7 a debat. El grup municipal de Ciutadans presenta tres: una per la implantació d’un Pla Local de Prevenció de suïcida i salut mental, una per a la millora del dia a dia de les persones amb alguna discapacitat i una darrera per sol·licitar un informe on es mostri el seguiment de totes les propostes aprovades pel Ple en aquest mandat. També n’ha registrat 5 la CUP. En presenta dues conjuntament amb Esquerra i Calella en Comú; una per l’adhesió a l’Associació de Municipis i Entitats per a l’Energia Pública i una altra per a aprovar una declaració institucional per l’aixecament del bloqueig polític, econòmica, comercial i financer per part dels Estats Units contra Cuba. La CUP i Cec, presenten una més conjuntament per demanar l’organització d’un debat públic dels partits polítics de l’arc plenari dues vegades per legislatura.
La CUP presenta dues mocions més en solitari, una per aturar la construcció del supermercat Aldi sobre el complex arqueològic del Turó del Roser i una en suport al raper Pablo Hasél.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *