[Vídeo][La Ciutat] Manuel García (sobre Montserrat Candini): “És una mala notícia que ella encapçali la llista del PDeCat”

El president de l’Associació de Veïns Calella Centre, Manuel García, i el president de l’Associació de Veïns Codina, Miguel Martínez, han passat avui pel programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. Ambdós han estat força crítics amb el tarannà del Govern Municipal. García, de fet, ha apostat per un canvi cap a un Govern d’esquerres i progressista després de les properes eleccions municipals, amb qui considera li seria més fàcil entendre’s i arribar a acords.

La possibilitat d’instal·lar zones verdes a Calella, integrar la carretera N-II al teixit urbà, millorar el civisme o millorar la participació ciutadana en general són algunes de les propostes que el moviment veïnal calellenc ha posat sobre la taula en diverses reunions amb responsables municipals. Els responsables de totes dues entitats es van reunir amb el tinent d’Alcaldia de Seguretat, Convivència i Mobilitat, Albert Torrent, i amb el socialista Josep Torres, el regidor de districte on són els apartaments Codina i segon tinent d’Alcaldia.

Garcia ha estat crític amb l’executiu de Montserrat Candini perquè considera que és “poc tolerant amb les crítiques i poc transparent amb la seva acció política”. En aquest sentit, ha parlat de “sintonia” amb forces con ICV Comuns, ERC o la CUP amb qui s’ ha entrevistat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat