[Vídeo][La Ciutat] Marc Buch: “Tinc una experiència molt positiva d’haver treballat amb un equip molt cohesionat”

Marc Buch es mostra satisfet de la feina feta amb l’equip de Govern de l’Ajuntament de Calella i es posa a disposició de Montserrat Candini i del partit per formar part de la lista a les properes eleccions municipals. El regidor adjunt a l’alcaldia de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals i Participació es mostra obert a posar-se si cal al capdavant d’ una altra regidoria per continuar treballant per la ciutat.

Al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV, Marc Buch ha parlat dels projectes presentats als Pressupostos participatius i de quan com es farà realitat el projecte guanyador que preveu la instal·lació de zones de joc infantil a la sorra de la platja en tres espais diferents.
Amb el regidor hem fet un repàs a la reforma que s’està duent a terme al Parc Dalmau i a Passeig Manuel Puigvert i hem fet un cop d’ull a la renovació del catàleg d’arbres de Calella que té noves aportacions.
Com a president del PDeCat a Calella, Buch ha explicat que aquest mes de novembre l’assemblea de militants del partit ratificarà, res sembla apuntar el contrari, Montserrat Candini com a candidata a l’alcaldia


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat