La comèdia familiar “Els Brugarol” arriba demà dissabte a la Sala Mozart de Calella

Els-Brugarol-2-1200x709

Ramon Madaula, Jordi Madaula i Estel Solé protagonitzen ”Els Brugarol”, una comèdia familiar escrita pel mateix Ramon Madaula i dirigida per Mònica Bofill, on els tradicionals rols de gènere es posen en qüestió per fer saltar pels aires els tarannàs més convencionals. A casa dels Brugarol, una família progressista del món tèxtil i de l’alta burgesia catalana, res no tornarà a ser igual després que la més jove de la nissaga decideixi canviar-se el primer cognom pel de la mare.

Ramon Madaula ha explicat a Ràdio Calella TV que el text de l‘obra parteix d’una experiència personal amb la seva filla.

Jo tinc dues filles i una d’elles quan va fer 20 anys em va plantejar si no m’importaria que es canviés el cognom, i en comptes de dir-se Madaula de primer es digués Samun que és el de la mare; per un acte de feminisme i perquè creia que era just. Per sort això es pot fer, a partir del 18 anys pots canviar-te els cognoms. Jo que aparentment em considero un home tolerant i em penso que sóc d’esquerres i feminista i tot això, li vaig dir que sí, que fes, però dins meu hi va haver un terrabastall; aquest patriarcat que no ens el traiem de sobre de cap de les maneres. Jo li vaig dir que endavant i que cap problema. La seva mare es va posar molt contenta i jo m’ho vaig menjar solet.

Ramon Madaula ha volgut fer èmfasi una vegada més, en el fet que el teatre és un lloc segur, on fins a dia d’avui no s’ha produït cap contagi.

A mi no m’agrada demanar que la gent vagi al teatre. En tot cas el que sí puc dir i de moment és empíric, no s’ha donat cap brot ni contagi en un teatre. Si no venen per por, no n’han de tenir. No s’ha donat cap contagi.

Cal dir que, degut al confinament municipal, s’han alliberat algunes entrades a platea de gent de comarca que degut a les noves restriccions no es poden desplaçar. Aquestes entrades estaran a la venda a la taquilla del teatre, demà mateix, abans de la funció que començarà a les 19h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat